Go Back   AstinaGT Forums

1992 mazda astina 323f RX-3 Type


niko-rx3’s AstinaGT Forums Photo Gallery
1992 mazda astina 323f RX-3 Type
What I have here is my best buddy, my 1992 mazda astina rx 3.
Here in Indonesia, we have, legally assembled here in Jakarta , the highest version of mazda astina 323f around the world, which is featured differentially :
  • digital speedometer,
  • semi bucket seat,
  • 140HP 1.8L inline DOHC BP engine,
  • two brake lights per cluster ( when braking ) with an additional the fifth brake on the lower spoiler
  • Double spoilers
  • face lift body including sideskirt, sport bumper with airflow ( front and rear ) which is an OEM, not a custom made.
Mine is in DuPont Gloss Jet Black color which is very rare to be found here in Indonesia for a black astina.
I keep all the things on the car just as original as possible, only removing the radio and replaced it with two autogauges and changed the wheels for a better looking.
Sorry for the night photos, I will add some more soon.
Enjoy and any emails are welcome !!!
Niko

Click Thumbnail to Enlarge.
1992 mazda astina 323f RX-3 Type - Photo 3133 1992 mazda astina 323f RX-3 Type - Photo 3134 1992 mazda astina 323f RX-3 Type - Photo 3135 1992 mazda astina 323f RX-3 Type - Photo 3136
Gallery Statistics
Member: niko-rx3
Created: 22-01-2009 01:56 PM
Last Modified: 22-01-2009 02:17 PM
Views: 4054
Images: 4
Comments: 12

Comments
Author Comment Date
indra tenang aja bro kalo masalah itu mah gampang ntar lo nego langsung aja sama dia, kalo elo emang minat ntar kita kesana aja bareng2 bro alias konvoi kan seruu tuuhh he..he..he.. kita KOPDAR aja sekalian kalo perlu ntar gw ajakin anak2 astina yang laen biar tambah seruu tuuh.. BTW lo email atau YM aja No.HP lo di t_m_indra@yahoo.co.uk, kalo lo ada YM add gw aja, gw sering online kok!!! Semoga pengalaman gw ini bisa bantu elo bro. Thank's ya bro, gw juga seneng kalo masih ada orang yang mau melestarikan mazda astina neh, karena gw juga suka buanget ama ni boil, kueren abies booo gak kalah ama boil yg masih muda2 he..he..he... 21-10-2009
indra Memang gw sendiri sering kesusahan nyari part yang sifatnya perintilan, contoh foot step kanan depan pernah retak, terus console plastik penutup yg dibawah kaki depan kiri juga retak, udah gitu list atau frame speedometer juga retak, termasuk asbak depan juga patah, tapi sekarang sebagian udah gw ganti, berkat gw punya temen yang emang hobbynya koleksi astina, dia mungkin kalo dikomulatif udah punya ratusan astina dari berbagai daerah, memang dia mungkin hanya stok di bengkelnya 5 atau 3 astina setelah dirapihin sama dia dijual lagi, karena gw hubungannya udah deket sama dia, makanya sebelum dia jual gw tuker dulu tuh yang punya gw yang pada retak2 sama astina dia yang mau dijual, dan menurut dia kalo emang retaknya ga begitu keliatan, katanya ga menurunkan harga jual kok, tapi memang seh dia tetep gw kasih uang lah ga enak juga gw soalnya gw nuker dari astinanya dia yang beda2 dan buanyak lagee, istilahnya seh gw kasih aja uang rokok, tapi bisa nego seh kalo masalah harga, tenang aja 21-10-2009
niko-rx3 @Indra : Boleh juga bro, gue juga dah liat2 RX 3 lo, wah keren abis !! Seneng gue, liat masih ada yg peduli sama astina, secara susah banget sekarang cari astina yang masih rapi. BTW, elo tau nggak dimana yg jualan talang air buat astina ? 20-10-2009
indra Bro keren banget tuh astinanya kapan dong ketemuan alias KOPDAR kan kita sama2 di Jakarta neh!!! he..he..he... 20-10-2009
niko-rx3 @project r : 140 HP is considered as common, especially for new cars nowadays. Many common cars here has 140 HP, eventhough they considered as old, such as toyota corolla GTI, mitsubishi galant. But 140 HP for an N/A 4 cyl. engine is big enough for me ^_^ 06-08-2009
project.r.racing 140HP, wow more than a NA8C MX-5/Miata. Didn't know Mazda did that. 23-05-2009
niko-rx3 @ vam vam : Thanks !! and sorry for my late reply ^_^. Sorry I dont have spares for the digital as it is also rare and expensive here in Indonesia 22-05-2009
vam_vam nice astina. i had an astina too. do you still have an extra spare of digital gauges? email me thanks vam_aries@yahoo.com 15-03-2009
niko-rx3 Hi !!
LOL !! NO Sir !!
I guarantee you that the tyres are real , I use 17 inches wheel of benetton advanti.
I will add more pic soon, almost everyday raining here in jakarta so I dont want to make her dirty by taking photos
01-02-2009
shaikaka what's wrong with the tyers? looks photoshopped 01-02-2009
niko-rx3 Thanks !!
Yes I didnot found many astina in Malaysia, as I have once live in KL, gosh miss your beautiful city indeed !!
I will post the bright picture soon so you could see the detail
31-01-2009
timrizal Nice astina you have there.Its very rare to find it in Malaysia 31-01-2009
Powered by: vBPicGallery


All times are GMT +10. The time now is 01:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
2001- 2010 AstinaGT